2016-03-02 17:28:34
Φωτογραφία για Γυναίκα στη Νίκαια παράτησε το σκύλο της, αλλά για κακή της τύχη... την κατέγραψε η κάμερα...[photos+video]
Τα ξημερώματα της Τετάρτης 19 Ιουνίου μια γυναίκα. στάθμευσε το αυτοκίνητο στη Νίκαια... έξω από το κτηνιατρείο «Άμεση Κτηνιατρική Νοσηλευτική Δράση». 

Αφού έβγαλε μέσα από το Ι.Χ. έναν σκύλο, τον έδεσε έξω από τον κτηνιατρείο και τον εγκατέλειψε εκεί χωρίς να υπολογίζει ότι η κάμερα ασφαλείας του κτηνιατρείου κατέγραφε κάθε κίνηση της.

Η δράστης!

Τις αντιδράσεις του ζώου που χοροπηδούσε για να φτάσει κοντά στην γυναίκα που το παράτησε και έφυγε μπορείτε να τις δείτε σε αυτό το βίντεο. Και μάλλον πρόκειται για την πρώτη φορά που η κάμερα καταγράφει την εγκατάλειψη ενός ιδιόκτητου ζώου στην Ελλάδα και είναι σίγουρα η πρώτη φορά που αυτό το στοιχείο θα χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο.

Σε αυτή την κατάσταση ήταν το σκυλί που εγκατέλειψε η ιδιοκτήτρια του.

Το ζώο το βρήκαν εκεί το πρωί να περιμένει την αφεντικίνα του. Σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου η γυναίκα που παράτησε το ζώο εντοπίστηκε και έχει γίνει και καταγγελία εναντίον της στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αφού η εγκατάλειψη ζώου διώκεται ποινικά.


Το σκυλί το κούρεψαν και το έκαναν μπάνιο. Φυσικά αμέσως φάνηκε η ομορφιά που κρυβόταν κάτω από την προβιά, αφού ποτέ άλλοτε δεν το είχε περιποιηθεί κανείς.

Το σκυλάκι μετά την περιποίηση!

Οι εθελοντές του σωματείου τονίζουν ότι μάλλον ποτέ δεν δέχτηκε το χάδι τον ανθρώπων στους οποίους ανήκε. «Μόλις σηκώνεις το χέρι σου αμέσως κατεβάζει το κεφάλι του» εξηγούν και αναζητούν γι’ αυτό το πλάσμα μια φυσιολογική οικογένεια που δεν θα θελήσει να το ξεφορτωθεί, που δεν θα φορτώσει τις ευθύνες του στις πλάτες άλλων.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ