2016-03-02 18:26:09
Φωτογραφία για Σχεδόν έτοιμος ο χώρος φιλοξενίας για τους προσφυγές στην Δράμα [video]
Οι συντονισμένες ενέργειες της Αντιπεριφέρειας Δράμας αλλά και του Δήμου Δράμας έχει άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα αποδεικνύοντας ότι η τοπική κοινωνία έχει γρήγορα αντανακλαστικά όταν συνεργάζονται... Σημασία έχει να έχουμε ετοιμότητα ώστε αυτοί οι άνθρωποι όταν έρθουν ο χώρος να πλήρη τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας και αυτό κάνουμε με σεβασμό σε μια ανθρωπιστική κρίση μέσα σε μια Ευρώπη που δεν είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης όπως περιμέναμε εμείς κάνουμε το καθήκον μας για να υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση. 

Η επικοινωνία που είχαμε με το Υπουργείο πήραμε την διαβεβαίωση ότι θα κάλυψη το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων της διαβίωσης αυτών των ανθρώπων παρόλο που η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε άμεσα ουσιαστικά και μεγάλη ευαισθησία δείχνοντας την αλληλεγγύη της δήλωσε σήμερα το πρωί στο dramini.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Κ. Πατακάκης.

Από την μεριά του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ
. Παπαδόπουλος αλλά και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Χατζηγιάννης δήλωσαν στην dramini.gr Είμαστε σε θέση να πούμε ότι τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά με την προετοιμασία του χώρου φιλοξενίας των προσφυγών . Έχουμε ξεκινήσει τις διεργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό μετά την τοποθέτηση μετασχηματιστή από την μεριά της ΔΕΗ, ενώ σπεύδουμε να τελειώσουμε και το θέμα τις θέρμανσης με δυο μηχανήματα που αναμένουμε , συν ένα μηχάνημα ώστε να έχουμε ζεστό νερό στο χώρο των λουτρών –τουαλετών, τα οποία από χτες συνδέσαμε με νέες γραμμές ύδρευσης με πόσιμο νερό ενώ παράλληλα μεριμνούμε και για την ασφάλεια κυρίως των παιδιών με το κλείσιμο επικίνδυνων σημείων. Είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό σημείο και είναι πρωτόγνωρο μέσα σε τρεις μέρες να έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες δηλώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος.

Ακλουθούμε ένα δύσκολο δρόμο αλλά είναι επιβεβλημένο από τα πράγματα να ανταπεξέλθουμε στην δημιουργία αυτού του χώρου για αυτούς τους ανθρώπους που περιμένουμε …ασπρίσαμε καθαρίσαμε ,ετοιμάζουμε τις τουαλέτες και τα μπάνια, δημιουργούμε χώρο που θα εγκατασταθεί ο γιατρός, φέραμε πόσιμο νερό και μεριμνούμε ώστε σύντομα να έχουμε και θέρμανση στο χώρο μια και ήδη η ΔΕΗ μας σύνδεσε με το δίκτυο της. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και δεν θα έχουμε προβλήματα. δηλώνει ο κ. Χατζηγιάννης.

Δείτε τις δηλώσεις των κ. κ. A. Πατακάκη, Γ. Παπαδόπουλου ,Α. Χατζηγιάννη , Σ. Ηλιόπουλου σχετικά με τις εργασίες στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην Βιομηχανική Περιοχή Δράμας.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ