2016-03-03 01:24:10
Φωτογραφία για Συνάντηση του Προέδρου, Δρ. Χρ. Καζαντζή με τον Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, κ. Απ. Τζιτζικώστα
Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, συναντήθηκε... χθες (Τρίτη 1 Μαρτίου 2016), ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Χρήστος Καζαντζής.

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στο γραφείο του Περιφερειάρχη, συζητήθηκαν θέματα μείζονος σημασίας και αφορούν, μεταξύ άλλων, τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις των ελληνικών επιχειρήσεων με τη Βουλγαρία, ενώ έγινε αναφορά και στις τελευταίες εξελίξεις τόσο με τα μπλόκα των αγροτών, όσο και το προσφυγικό.

«Είχα τη χαρά και την τιμή να συνομιλήσω για πολλά και σημαντικά θέματα με τον κ. Τζιτζικώστα. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Περιφερειάρχης έχει βαθιά γνώση των καταστάσεων που βιώνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη υλοποίησης πολιτικών που θα αποκαταστήσουν τις προοπτικές της οικονομίας» τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Χρήστος Καζαντζής και πρόσθεσε: «Εμείς από την πλευρά μας ως Επιμελητήριο και ως επίσημος και αναγνωρισμένος φορέας στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία, έχουμε ως καθήκον να προασπίζουμε τα συμφέροντα των επιχειρήσεων που έχουν συναλλαγές και με τις δύο χώρες, παρέχοντας αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες προς τα μέλη μας και γενικά προς κάθε ενδιαφερόμενο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ