2016-03-03 21:31:25
Φωτογραφία για Διαφωνία Καμμένου με το “μαύρο” των ΜΜΕ στα κέντρα φιλοξενίας – Γκρίνια και για Βίτσα
Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος με δύο κινήσεις του Μαξίμου

 

Οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι το Μαξίμου μέσω κυβερνητικών πηγών κάλεσε τα ΜΜΕ να είναι πιο προσεκτικά στην προβολή του θέματος για να μην υπάρξουν επιπτώσεις στον τουρισμό φαίνεται ότι βρήκαν αντίθετο τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο υπέρ της πιο "διακριτικής" κάλυψης του προσφυγικού από τα ΜΜΕ εμφανίστηκε και η προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Υπουργικό Συμβούλιο:

«Υπάρχει εμμονή από ΜΜΕ να δείχνουν εικόνες απο την Ειδομένη και την Πλατεία Βικτωρίας. Θα πρέπει να δίνονται και άλλες εικόνες που δεν είναι ίδιες», είπε η Υπουργός Τουρισμού.

Στη δυσαρέσκεια του Υπουργού Άμυνας ήρθε να προστεθεί και η τοποθέτηση του Δημήτρη Βίτσα στην θέση του Επικεφαλής του Συντονιστικού για το Προσφυγικό.

Ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούσε δεδομένο ότι αν ο επικεφαλής του Συντονιστικού προερχόταν από το Υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να είναι ο ίδιος και όχι ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/politikh/Diafonia-Kammenoy-me-to-mayro-ton-MME-sta-kentra-filoksenias-Gkrinia-kai-gia-Vitsa/589844
 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ