2016-03-03 21:53:50
Φωτογραφία για Αλέξης Κούγιας: Το πέναλτι στον Μακ θα το έδινε και ο... Μαρινάκης
Δηλώσεις για τον ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό, έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μακ, είπε χαρακτηριστικά πως "θα το έδινε και ο Μαρινάκης"!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5":

«Ανέδειξα τις κασέτες και με έχουν κατηγορούμενο. Μπορεί να θέλουν να με πιέσουν για να μην καταθέσω αυτά που είναι να καταθέσω. Μπορεί να μου πάρουν και τη δικηγορική άδεια. Δεν επιτρέπω στον κ. Σαββίδη να κάνει αυτές τις δηλώσεις στα ρωσικά, έχει υποχρέωση να μάθει ελληνικά.

Αυτές οι δηλώσεις για την Αθήνα μπορεί να υποκρύπτουν άλλα πράγματα που τα ξέρει αυτός και οι σύμβουλοί του. Όταν είσαι πρόεδρος μιας τέτοιας ιστορικής ομάδας, για μένα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι μεγαλύτερες ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ σηματοδοτεί και εθνικά πράγματα. Ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο Άρης, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της βόρειας Ελλάδας και λέγεται ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Όταν έχεις ευθύνη μιας τέτοιας ομάδας, πρέπει να μετράς μέχρι το χίλια για να τοποθετηθείς. Ούτε έχεις δικαίωμα να καταστρέψεις τον ΠΑΟΚ επειδή έχεις χρήματα να πάρεις τις μετοχές. Να λες δεν θα κατέβεις στο επόμενο παιχνίδι και ότι παίρνεις την ευθύνη πάνω σου.


Όταν εκείνο που έπρεπε να έχεις κάνει, δεν το έκανες. Πρέπει να πάρει σωστές αποφάσεις για να δημιουργήσει μια ομάδα. Δεν μπορεί να καταργείς προσωπικότητες σαν τον Βεζυρτζή σε μια νύχτα και να τον ξεφτιλίζεις, επειδή έχεις λεφτά. Δεν μπορεί να καταργείς προσωπικότητες σαν τον Βρύζα και τον Ζαγοράκη και να φέρνεις έναν από την Κύπρο, που ήταν στο Ισραήλ, ή τώρα να έχεις έναν Σλοβένο για να κάνει κουμάντο στην πιο λαϊκή ομάδα. Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος.

Δεν μπορεί να μην λες τίποτα για το μπουκάλι στον Σίλβα. Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχεις βάλει λεφτά, έχεις και λόγο επί παντός επιστητού.

Το ποδόσφαιρο είναι τεράστιο κοινωνικό γεγονός πια. Έχω κερδίσει έξι πέναλτι σε 13 χρόνια με ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Παναχαϊκή και η ΑΕΛ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ