2016-03-03 23:12:13
Φωτογραφία για «Βουλιάζει η χώρα και λέμε ότι φταίει το παγόβουνο...»
«Οι εταίροι μας σαφώς πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διαμοιραστούν... οι πρόσφυγες σε όλα τα κράτη της Ευρώπης, ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Από την άλλη πλευρά, όμως, οφείλουμε να δούμε τι κάνουμε εμείς Η δική μας χώρα είναι μεταξύ σφύρας και άκμονος. Το να βγαίνει συνεχώς η κυβέρνηση και να διαπιστώνει ή να κατηγορεί την "κακή Ευρώπη" δεν λύνει το πρόβλημα.

Βουλιάζει η χώρα και δείχνουμε ότι φταίει το παγόβουνο», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1.

«Αφού καθυστέρησε τραγικά η δημιουργία των hotspots, αφού ακούγαμε τις μοιρολατρικές δηλώσεις υπουργών ότι υπάρχει κίνδυνος να κλείσουν τα σύνορα - μέχρι που έκλεισαν -, είναι αδιανόητο τώρα να ακούμε τον υπουργό Εξωτερικών να στέλνει το μήνυμα ότι η χώρα μας μπορεί να αντέξει 150.000 πρόσφυγες!

Και ταυτόχρονα τον αρμόδιο υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να αρκείται σε διαπιστώσεις και αναπαραγωγή "επιστημονικών" απόψεων ότι το προσφυγικό μπορεί να λύσει το δημογραφικό», σχολίασε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

«Πάντως το να διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με την τρόικα χρησιμοποιώντας το προσφυγικό ως μοχλό πίεσης δεν είναι μόνο εγκληματικό, είναι εθνικά επικίνδυνο», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ