2016-03-04 09:12:08
Φωτογραφία για Μας κοροϊδεύει με το προσφυγικό ο Νταβούτογλου
Η Τουρκία όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για να μειωθούν οι ροές των προσφύγων... και των παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα, αλλά μας κοροϊδεύει για το θέμα και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε στον τηλέφωνο τον Αχμέτ Νταβούτογλου, λέγοντας του σύμφωνα με πληροφορίες ότι «δεν μπορώ όταν περνούν 1500 πρόσφυγες την ημέρα να κάνουμε διακυβερνητική συνεργασία. Πρέπει να μειωθούν οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Τούρκος πρωθυπουργός απάντησε στον Έλληνα ομόλογο του: «Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Η Τουρκία θα συμβάλει στο να πάει καλά η Σύνοδος. Μην ανησυχείς θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γίνει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας». Την ίδια ώρα, μερικές… χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες έφταναν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ η επανεισδοχή προχωρεί με αργούς ρυθμούς.

Να σημειώσουμε πως Τσίπρας και Νταβούτογλου θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν και από κοντά τη Δευτέρα, καθώς στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ- Τουρκίας στις Βρυξέλλες, έχει προγραμματιστεί και τριμερής των πρωθυπουργών Ελλάδας και Τουρκίας με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ