2016-03-04 09:11:43
Φωτογραφία για Γαστούνη: Έχασε τη μάχη ο 6χρονος Γιαννάκης...
Δεν τα κατάφερε ο μικρός Γιαννάκης από τη Γαστούνη, ένα 6χρονο αγγελούδι το οποίο έδινε άνιση μάχη με όγκο στον εγκέφαλο εδώ και δυο χρόνια.

Την Τετάρτη το βράδυ έχασε τη μάχη για τη ζωή Το 2014 διεγνώσθη ότι ο εγκέφαλος του μικρού Γιαννάκη πιέζεται από έναν μεγάλο όγκο, ο οποίος δεν μπορεί να χειρουργηθεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ακτινοθεραπεία…

Με τη βοήθεια των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ο μικρός Γιαννάκης βρήκε μια ζεστή «αγκαλιά» στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Ελπίδα» της κας  Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Η πάθηση του τετράχρονου παιδιού αντιμετωπίστηκε αρχικά με την τοποθέτηση μίας βαλβίδας στον εγκέφαλό του, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους αφόρητους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες ξεκίνησε  και τις ακτινοθεραπείες.

Ο καρκίνος όμως τον νίκησε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η πολύτεκνη οικογένεια του μικρού Γιαννάκη, φιλοξενείται στο σπίτι του παππού, ένα παλιό και μικρό σπίτι στον συνοικισμό της Αγκινάρας στη Γαστούνη και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η κηδεία του μικρού Γιάννη Νταλάκα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί, στη Γαστούνη.

Η εφ. «Πατρίς» και το «Patrisnews» εκφράζει στους δικούς του τα θερμά της συλλυπητήρια και  να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ