2016-03-05 02:34:30
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ, ΚΟΣΜΟ, ΓΟΥΟΡΙΚ ΚΑΙ... ΟΝΤΟΜ!
Χαρούμενος τόσο για τη νίκη όσο και για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων στάθηκε στο γεγονός πως ο Θρύλος κράτησε την ισπανική ομάδα κάτω από τους 70 πόντους, παρότι πρόκειται για μία φύσει επιθετική ομάδα.

Τέλος, ο Σφαιρόπουλος μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον Ολυμπιακό και δήλωσε πως με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα play off της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

«Όπως είχαμε πει και πριν το παιχνίδι, ήταν πολύ κρίσιμο και θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες και στα καλά αποτελέσματα. Είμαστε χαρούμενοι που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Επικρατήσαμε δίκαια στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.

Δεχτήκαμε 30 πόντους στο ημίχρονο και κάτω από 70 πόντους σε όλο τον αγώνα από μία φύσει επιθετική ομάδα
. Τους κρατήσαμε χαμηλά, είχαμε ρυθμό και ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κρατήσαμε καλό τέμπο και αυτό μας έδωσε πόντους σε ανοικτό γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε, έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Αύριο υπάρχει ξεκούραση και από μεθαύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Μπάμπεργκ. Όσοι μπήκαν μέσα προσέφεραν, προσπάθησαν για την ομάδα και αυτό είναι το ζητούμενο. Όλοι πρέπει να παίζουν ομαδικά, όλοι πρέπει να παίζουν για την ομάδα.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν κοντά μας και σήμερα, στήριξε την ομάδα και την έσπρωξε. Με τον κόσμο κοντά μας, θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να γεμίσει το ΣΕΦ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και ο παλμός τους θέλουμε να μεταδίδεται και στους παίκτες».

Για τον Γουόρικ και την πρώτη του εμφάνιση, αλλά και το αν θα παίζει μόνο στο «5»: «Κυρίως στο 5 θα παίζει. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη που έρχεται να παίζει σε δύο θέσεις. Είναι που είναι μπερδεμένος, δεν ξέρει τα συστήματα και τα καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών του, αν του δώσουμε και δύο θέσεις, δεν θα κάνουμε τίποτα. Πρέπει πρώτα να μπει και να συνεισφέρει σε αυτή τη θέση, μπορεί να παίξει και στο «5». Αν προσαρμοστεί, μπορούμε να δούμε σχήματα με αυτόν στο «4». Πάντως, έδειξε την ποιότητά του σε αυτά τα πέντε λεπτά, φανταστείτε έχει κάνει μόλις 3 προπονήσεις. Περιμένουμε να μας βοηθήσει πολύ».

Για τον Όντομ και το εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε: «Είναι ένας παίκτης που πραγματικά έχει πολλά φυσικά προσόντα. Έχει δυνατά πόδια και παίζει καλή άμυνα. Συνεισφέρει και στην άμυνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εκανε ένα τρομερό highlight, το κάνει και στην προπόνηση αυτό. Ήταν ωραίο για τον κόσμο και τον ξεσήκωσε».

Για το πόσο ψύχραιμος ήταν με ΤΣΣΚΑ μετά από τόσα σφυρίγματα: «Εδώ είμαστε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Ολυμπιακός-Λαμποράλ. Δεν θέλω να σχολιάσω ένα ματς που έχει τελειώσει. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για τίποτα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ