2016-03-13 15:27:32
Φωτογραφία για Αυτό είναι το σχέδιο της Βουλγαρίας για να μπει στο ευρώ...
H Bουλγαρία είναι μια χώρα που δεν έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπει στο ευρώ και μέχρι στιγμής έχει το δικό της νόμισμα-ακόμα. Η θέληση της όμως για να μπει στο ευρώ είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται μέσα από περιστατικά που ζουν οι Έλληνες οδηγοί φορτηγών που περνούν τα σύνορα της, για να τη διασχίσουν και να πάνε στις χώρες που έχουν τελικά να ξεφορτώσουν ή να φορτώσουν.

Οι Βούλγαροι, έχουν βάλει την αστυνομία τους να ελέγχει τα φορτηγά αλλά και όλα τα οχήματα που περνούν τη χώρα- και καλά κάνουν σε αυτό διότι μια χώρα δεν μπορεί να μην ελέγχει ποιος και τι εισέρχεται στα εδάφη της. Το μυστικό όμως είναι πως η ανάγκη για να βγάλει λεφτά το Κράτος, είναι πολύ μεγάλη και ελέγχουν διεξοδικά κάθε φορτηγό μέχρι να εντοπίσουν μια παράβαση-ας είναι και κάτι "μικρό".

Σύμφωνα με ιστορίες πάντα οδηγών, επιβάλλονται μεγάλα προστίματα για κάθε παράβαση και από κει φαίνεται ξεκάθαρα η ανάγκη για χρήματα αφού "πρέπει να πληρωθούν σε μετρητά". Θα δεχτούν κάρτες ή επιταγές κατόπιν μεγάλης ταλαιπωρίας και συνεννόησης αφού ο στόχος είναι να μην χαθεί ούτε ένα λεβ (νόμισμα της Βουλγαρίας μικρότερης αξίας από το ευρώ).

Κάπως έτσι θα ανεβάσουν τα έσοδα του Κράτους και άρα ίσως κάποια στιγμή μπορέσουν να ενταχθούν στη ζώνη του ευρώ....
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ