2016-03-15 11:28:14
Φωτογραφία για iPhone 7- Διέρρευσε το εξωτερικό περίβλημα χωρίς γραμμές για κεραία
Την επόμενη εβδομάδα η Apple έχει προγραμματισμένη εκδήλωση όπου... θα παρουσιάσει επίσημα των 4 ιντσών iPhone SE. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ανακοίνωση της χρονιάς θα είναι τον Σεπτέμβριο με το iPhone 7, για το οποίο διαρρέουν όλο και περισσότερες πληροφορίες.

Σήμερα εμφανίστηκε μια εικόνα, η οποία λέγεται ότι δείχνει την “πλάτη” του iPhone 7 από την εσωτερική και την εξωτερική πλευρά. Η φωτογραφία προέρχεται από την Catcher Technologies, προμηθευτής της Apple που παράγει το εξωτερικό περίβλημα για τα iPhone.

Αντί για την κάμερα που προεξέχει, όπως στο iPhone 6 και iPhone 6s, εδώ βλέπουμε να έχει τοποθετηθεί ένα μαύρο υλικό γύρω από την εγκοπή. Μεταξύ των αλλαγών, είναι η αφαίρεση των γνωστών γραμμών για τις κεραίες αλλά και η απουσία της υποδοχής ακουστικών. Η ίδια πηγή λέει ότι το περίβλημα είναι πιο λεπτό από του iPhone 6s.

Η επίσημη ανακοίνωση του iPhone 7 θα γίνει σε περίπου 6 μήνες, οπότε κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει. Ωστόσο, θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2014 είχαν διαρρεύσει από υπάλληλο της Foxconn εικόνες που υποτίθεται ανήκαν στο iPhone 6 και τελικά η διαρροή ήταν σωστή.

Δείτε τις φωτογραφίες
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μηχανική βλάβη σε flying dolphin
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μηχανική βλάβη σε flying dolphin
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ