2016-03-16 09:18:15
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ...
Μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και το διήμερο ρεπό από τον Μάρκο Σίλβα, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν σήμερα ξανά στα… βάσανα.

Οι παίκτες, αλλά και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Μάρκο Σίλβα, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για δύο μέρες μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν μάλιστα δύο μέρες γεμάτες χαμόγελα για τους πρωταθλητές, μετά τη νίκη τους στο ματς των "αιωνίων". Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν αύριο στου σήμερα στο Ρέντη και με την απογευματινή προπόνηση ξεκινά και η προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα ματς στο οποίο ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές, σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι Σιόβας, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ερνάνι και Πουλίδο θα είναι στο αρχικό σχήμα του Θρύλου, στον εκτός έδρας αγώνα με τους Αρκάδες. Γίνεται εύκολα αντιληπτό, μετά και τη νίκη των πρωταθλητών επί των “πράσινων”, πως όλοι πλέον στο Ρέντη περιμένουν να μάθουν αν θα συνεχιστεί τελικά το Κύπελλο. Αυτό είναι το μόνο που έχει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία του να ολοκληρωθεί η διοργάνωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ