2016-03-25 00:57:06
Φωτογραφία για ΧΑΚΕΤ : ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!
Είναι από τους παίκτες που στηρίζει πολλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ειδικά στην αναμέτρηση με την Ρεάλ που διαθέτει μία άκρως επικίνδυνη περιφέρεια.

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι από τους αγαπημένους παίκτες του κόσμου και μία άκρως... ουσιαστική λύση για τους ερυθρόλευκους σε τέτοια κομβικά ματς όπως αυτό με τους Μαδριλένους.

Ο «Ντάνι» σχολίασε για την αναμέτρηση της Παρασκευής ότι... «Έχουν μείνει τρία παιχνίδια στο Top 16. Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό λέει πολλά από μόνο του για το επίπεδο του αγώνα. Εχουμε προετοιμαστεί σωστά και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι», ενώ πρόσθεσε αναφορικά με τις αλλαγές που υπάρχουν στα ρόστερ σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου ότι:

«Τα ρόστερ έχουν αλλάξει. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Αν χρησιμοποιήσουμε την άμυνά μας με τον σωστό τρόπο, τότε πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης».


Για τα δυνατά σημεία της αντιπάλου του Ολυμπιακού, ο Χάκετ είπε: «Η Ρεάλ δεν είναι απλά μία καλή ομάδα. Είναι μία τέλεια ομάδα. Οπως είπα όμως, πρέπει να εμπιστευτούμε την ομάδα και το πλάνο μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Οι φίλαθλοί μας θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Περιμένουμε μία σκληρή μάχη» για να κλείσει αναφορικά με τους οπαδούς του Θρύλου που θα γεμίσουν το φαληρικό κλειστό ότι:

«Τον τελευταίο καιρό παίρνουμε ώθηση από τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ξέρουμε πως πάντα οι φίλαθλοι προσέχουν τα νώτα μας. Πρέπει να παλέψουμε και για αυτούς. Θα δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ