2016-03-25 13:08:28
Φωτογραφία για ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας, με την πολιτική, πολιτειακή και στρατιωτική ηγεσία της χώρας να τιμά την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και άλλα πολιτικά πρόσωπα. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν παρακολούθησε την παρέλαση, ωστόσο, νωρίτερα έγραψε στο Twitter: «Η Ελληνική Επανάσταση, καρπός του Διαφωτισμού, φορέας σύγχρονων αξιών ελευθερίας & δικαιοσύνης, μας εμπνέει πάντοτε».

Δηλώσεις Επισήμων:

Νωρίτερα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου έδωσε το παρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για να παρακολουθήσει την επίσημη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στη δοξολογία παρεβρέθη σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, ανάμεσα τους ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Στη συνέχεια ο ΠτΔ μετέβη  στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου κατέθεσε στεφάνι και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ ακολούθησε ο εθνικός ύμνος, στον οποίο συμμετείχε και ο κ. Παυλόπουλος μαζί με το άγημα αποδόσεως τιμών.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ