2016-03-26 14:42:09
Φωτογραφία για ΓΟΥΟΡΙΚ : ΜΕ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!
Συνέντευξη παραχώρησε ο Χακίμ Γουόρικ μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στη νίκη επί της Ρεάλ (99-85) στον "sport-fm".

Αναλυτικά, είπε για:

-το «κλειδί» της νίκης επί της Ρεάλ: 

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά από την αρχή. Μπήκαμε πολύ δυνατά, παίξαμε πολύ επιθετική άμυνα γιατί ξέραμε πως πρόκειται για μια ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο και φτάσαμε σε μια μεγάλη διαφορά. Ξέραμε όμως πως τίποτα δεν είχε κριθεί και έπρεπε να είμαστε στην πρίζα ως το τέλος. Το κάναμε, διαχειριστήκαμε την κατάσταση και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη».

-την εμφάνισή του:

 «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθειά μου. Είναι σαφές πως βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να μπεις στη μέση της χρονιάς και εν όψει κρίσιμων αγώνων στο σύστημα μιας καλοδουλεμένης ομάδας, αλλά ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου. Νιώθω όλο και πιο άνετα, μαθαίνω σταδιακά πού πρέπει να βρίσκομαι και τι χρειάζεται η ομάδα από μένα να κάνω, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, για όσο χρόνο κρίνει ο προπονητής μου. Ελπίζω να βοηθήσω το ίδιο και περισσότερο στη συνέχεια».


-τους «τελικούς» που ακολουθούν: 

«Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε. Το ματς με τη Ρεάλ τελείωσε και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, γιατί υπάρχει δύσκολη συνέχεια. Άλλωστε αν δεν πάρουμε τα άλλα δύο παιχνίδια στο Top 16, η νίκη επί της Ρεάλ δεν θα έχει πρακτικά καμία αξία. Και, πιστέψτε μας, είναι και τα δύο πολύ δύσκολα ματς. Πριν από τη Χίμκι και την ΤΣΣΚΑ, όμως, υπάρχει το ματς με τον Άρη τη Δευτέρα. Ξέρουμε καλά πόσο σημαντικό είναι να το πάρουμε για να είμαστε πρώτοι στην κανονική περίοδο, αλλά γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχου και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντεπεξέλθουμε».

-το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο λάθους: 

«Είναι αλήθεια πως παίζουμε συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, χωρίς πλέον την πολυτέλεια της ήττας, αφού τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Όμως έτσι είναι ο πρωταθλητισμός και προσωπικά εγώ αυτό είναι που λατρεύω αυτή την περίοδο κάθε σεζόν: τα μεγάλα παιχνίδια. Είναι η λεγόμενη crunch time και κάθε παίκτης ανυπομονεί για τέτοιες αναμετρήσεις. Αυτή η πίεση είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».

-τη βοήθεια του κατάμεστου ΣΕΦ:

 «Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε το κοινό μας ήταν εκπληκτική και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτή τη νίκη. Με την ώθηση που μας δίνουν νιώθουμε πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ