2016-04-10 15:14:20
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα τρία πράγματα που πάνε μπροστά μια σχέση...
Ας είμαστε ειλικρινείς. Μέσα σε μια σχέση , ωραίο είναι να έχεις κοινά ενδιαφέροντα, να έχεις κοινές δραστηριότητες και παρέες αλλά όσο διαφορετικό είναι ένα ζευγάρι, τόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει. Τρία πράγματα θα κρατήσουν μια σχέση και θα πάει μπροστά - έτσι δείχνει η εμπειρία:

- Ο σεβασμός στις απόψεις, το χαρακτήρα και τις συνήθειες του άλλου:

Η προσωπικότητα του καθενός διαφέρει, τόσο και οι απόψεις τους. Αν ένα ζευγάρι μπορεί ακόμα κι αν διαφωνεί σε κάποια θέματα, να βρει μια χρυσή τομή και να συμβιβάζεται -γιατί και οι σχέσεις διπλωματία θέλουν- θα είναι ευτυχισμένο για καιρό.

-Κατανόηση της δουλειάς του άλλου:

Όσο κι αν μας θυμώνει που ο άλλος δουλεύει πολλές ώρες και δεν τον βλέπουμε όσο θέλουμε ή ότι θα κάνει υπερωρίες την ώρα που θέλουμε να βγούμε έξω με παρέα, πρέπει να κατανοούμε και να σεβόμαστε τη δουλειά του άλλου. Γιατί αυτή είναι που φέρνει τα λεφτά για να περάσουμε καλά και αυτό το αντικείμενο έχει επιλέξει το ταίρι μας για να ασχολείται. Σεβασμός, λοιπόν.

-Χορτασμένοι εραστές, δεμένο ζευγάρι.

Και ναι, το κρεβάτι παίζει ρόλο. Αν είσαι ευτυχισμένος και χορτασμένος με τον σύντροφο σου, δεν έχεις λόγο να κοιτάξεις αλλού, ούτε εκείνος. Δεν λέω για τους παθολογικά "γκομενάκηδες" άντρες και γυναίκες που ζουν για να φλερτάρουν. Μιλάω για τους υπόλοιπους. Μην φοβάσαι τον χορτασμένο αλλά αυτόν που δεν έχει κάτι να χάσει...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ