2016-04-12 05:21:16
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Στο μαντρί γνωστού ζωοκλέφτη βρέθηκαν τα κλεμμένα αρνιά
Για... παρεξήγηση μίλησε ένας ζωοκλέφτης στο ποιμνιοστάσιο του οποίου βρέθηκε... μεγάλος αριθμός αρνιών, από το κοπάδι ενός 65χρονου κτηνοτρόφου που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης! Ωστόσο, δεν έπεισε ούτε τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ούτε τον εισαγγελέα και θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μετά την καταγγελία του 65χρονου ότι άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο του ποιμνιοστασίου του σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και άρπαξαν 80 αρνιά συνολικής αξίας 8.000 ευρώ, οι άνδρες του Τ.Α.Ε. έκαναν έρευνα στο μαντρί ενός 38χρονου που τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, όταν καθώς είχαν βρεθεί στην κατοχή του ζώα από το κοπάδι μιας ηλικιωμένης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν 22 αρνιά τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον 65χρονο και του αποδόθηκαν, ενώ ο 38χρονος απουσίαζε και συνελήφθη την επομένη στην Αγκάραθο μετά από έλεγχο που έκαναν τροχονόμοι στο αυτοκίνητό του.

Στο ποιμνιοστάσιο συνελήφθη και η 37χρονη σύζυγός του, που εντοπίστηκε να οδηγεί το αγροτικό του άντρα της έχοντας μέσα φυσίγγια και ένα μαχαίρι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ