2016-04-15 12:17:13
Φωτογραφία για Καβάλα: «Κυνηγοί» χαλκού ήταν και ιερόσυλοι και πορτοφολάδες!
Πλούσια γκάμα στην... παρανομία είχαν να επιδείξουν δυο άνδρες και... δυο γυναίκες σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για κλοπές οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Καβάλα! Το «ρεπερτόριό» τους περιλάμβανε εισβολές σε εκκλησίες και νοσοκομεία, αλλά και κλοπές χαλκού.

Μετά από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι οι δυο 27χρονοι άνδρες και οι γυναίκες ηλικίας 21 και 57 χρόνων είχαν διαπράξει δύο κλοπές και μία απόπειρα από 12 ως τις 21 Φεβρουαρίου. Σε μια από αυτές, είχαν διαρρήξει τις κτιριακές εγκαταστάσεις μιας εταιρείας και είχαν «ξηλώσει» πλήθος από σωλήνες και καλώδια χαλκού μεγάλης αξίας. Ο ένας από τους άνδρες είχε κλέψει το πορτοφόλι ενός επισκέπτη στο Γενικό νοσοκομείο της πόλης και είχε αποπειραθεί να διαρρήξει το παγκάρι μιας εκκλησίας.

Οι κατηγορούμενοι, που όλοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές τις αστυνομικές αρχές, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζεται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ