2016-04-17 21:17:03
Φωτογραφία για 43 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ 5ΑΡΑ, 15 ΣΤΑ 15 ΚΑΙ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 5-0! *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 της ΑΕΛ Καλλονής στο τελευταίο ματς της σεζόν για την Super League.

Ήταν ένα ματς για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League 2015/16. Ωστόσο, στο μυαλό και την καρδιά όλων μας θα μείνει ως η... φιέστα για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού μας. Θα μείνει ως μία ακόμα ένδοξη νύχτα στην ιστορία 91 ετών του Θρύλου μας και αυτοκράτορα της ψυχής μας.

Το 5-0 επί της Καλλονής ήταν το σκορ μιας ξεχωριστής βραδιάς, με ένα Ολυμπιακό να προσφέρει γκολ και θέαμα στον κόσμο του. Όπως, άλλωστε, έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με την ομάδα να αποδίδει φανταστικό ποδόσφαιρο και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το καλό ποδόσφαιρο και η παραγωγή ευκαιριών άρχισε πολύ νωρίς. Μόλις στο 2’. Η κεφαλιά του Ντα Κόστα όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 6ο λεπτό ο Ομάρ έφτασε πιο κοντά, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Και στο 21ο έγινε το 1-0 με φανταστικό γκολ του Φορτούνη που πρόθεσε ένα ακόμα (το 18ο) στη φετινή συλλογή του.


Όσο φανταστικό ήταν του Φορτούνη, άλλο τόσο ήταν και το 2ο γκολ του Θρύλου. Κι αυτό με φάουλ μόνο που αυτή τη φορά ήταν στην ευθεία από το τέρμα και όχι πλάγια όπως του Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός συνέχισε σε τρελούς ρυθμούς. Και στο 61’ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε πολύ περισσότερο. Ο Κασάμι ήταν αυτή τη φορά ο σκόρερ με συρτό αριστερό σουτ. Και είχε κι άλλο. Το 4-0 ήρθε από τον Ομάρ στο 77’ κι ενώ προηγήθηκε φανταστική ενέργεια και ασίστ του Ιντέγε. Από δημιουργός ο Νιγηριανός επιθετικός έγινε σκόρερ στο 84’ κάνοντας το 5-0 με απίθανο πλασέ υπό εξαιρετικά δύσκολη γωνία.

Και κάπως έτσι ο Θρύλος ΜΑΣ... έκανε 43 τα πρωταθλήματά του, έκανε το 15Χ15 και... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΙΕΣΤΑ!

Όσον αφορά στα πλάνα του προπονητή του Θρύλου, ο Μάρκο Σίλβα παρέταξε την ομάδα με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Ελαμπντελαουΐ, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού. Στον άξονα ήταν οι Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, στα φτέρα οι Ερνάνι και Φουστέρα και στην επίθεση ο Ιντέγε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα (71’ Σιόβας), Κασάμι (62’ Καμπιάσο), Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Ερνάνι (62’ Ντουρμάζ), Φουστέρ, Ιντέγε.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκου, Ξυδάς (64’ Χατζηδημητρίου), Ούκα (65’ Ευαγγελιδάκης), Αναστασιάδης, Γκιόλιας, Μίκιτς, Μπλάζιτς, Γιούκαρης, Οόκο (83’ Φιορέτος), Γιορέντε, Μανούσος.

Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Το 1-0 του Φορτούνη ΕΔΩ

Το 2-0 του Φουστέρ ΕΔΩ

Το 3-0 του Κασάμι ΕΔΩ

Το 4-0 του Ομάρ ΕΔΩ

Το 5-0 του Ιντέγε ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ