2016-05-14 01:41:09
Φωτογραφία για Οι Ευρωπαίοι αναζητούν θησαυρό στο... φρούριο Τρικάλων
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αναζητούν τα σημαντικότερα έργα που εκτελέστηκαν στην περιοχή μας, μέσω ΕΣΠΑ Όπως είχε αποκαλύψει το trikalavoice.gr  προ μηνός, το Φρούριο των Τρικάλων θα βρεθεί στο επίκεντρο του συγκεκριμένου Ευρωπαϊκού προγράμματος, μέσω του οποίου θα προβληθούν έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μεταξύ άλλων δε και η αναμόρφωση του Ληθαίου στο ύψος των παλαιών φυλακών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ευρώπης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Europe in my Region "Open EU Project days", με διοργάνωση Εκδηλώσεων σε περιοχές-πόλεις της Περιφέρειας μας και παράλληλα, συμμετοχή της στο «κυνήγι θησαυρού» που διοργανώνεται από την Ε.Ε.. Στη Θεσσαλία οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε 5 πόλεις, με δράσεις ενημέρωσης κοινού με αφίσες, πανό προβολής, προβολές βίντεο, έντυπο υλικό και υλικό δημοσιότητας, επιτόπιους διαγωνισμούς με  βραβεύσεις, μουσικές εκδηλώσεις κ.α.

Η εκδήλωση «κυνήγι θησαυρού» που επιδιώκει να κάνει γνωστά τα συγχρηματοδοτούμενα έργα στους πολίτες, μέσω διαδραστικής και μη εφαρμογής, διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΦ.Α. Τρικάλων στο Βυζαντινό Κάστρο Τρικάλων, το οποίο συγχρηματοδοτήθηκε στην περίοδο 2007-2013 από το Περιφερειακό Πρόγραμμα. Ως χρόνος ορίστηκε το Σάββατο 28/05, ώρες 11.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

Οι Εκδηλώσεις προγραμματίζονται μεταξύ των ωρών 19:00 μ.μ. έως 22.00 μ.μ., στους χώρους και ημέρες που περιλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα.
Πηγ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ