2016-05-22 12:51:16
Φωτογραφία για Κάλεσμα της Λαϊκής Ενότητας στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα 22/5
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδιώκει να ψηφιστεί στη Βουλή σήμερα, Κυριακή, το απόγευμα από την κυβερνητική πλειοψηφία των... 153 υποταγμένων στα μνημόνια και τους δανειστές βουλευτών, το πολυνομοσχέδιο για τη νέα λεηλασία λαϊκών εισοδημάτων - περιουσιών, το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και κατά συνέπεια της ίδιας της χώρας, στα μεγάλα, ξένα κυρίως, ιδιωτικά συμφέροντα και τον «κόφτη» μισθών, συντάξεων, δημοσίων κοινωνικών δαπανών, που λειτουργεί και ως «κόφτης» της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας και ουσιαστικά ως μνημόνιο διαρκείας.

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τους ανέργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες επιστήμονες και αγρότες σε γενικό ξεσηκωμό σε όλη τη χώρα για να μην περάσει το αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο. Επίσης σε αγώνα διαρκείας, για να μην εφαρμοστεί το πακέτο των βάρβαρων μνημονιακών μέτρων και να ανατραπεί η κυβέρνηση που τα εφαρμόζει και όλο το πολιτικό μνημονιακό μπλοκ που τα στηρίζει.


Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία να κατέβουν σήμερα ενωτικά, μαζικά και μαχητικά και να πλημμυρίσουν με ανθρώπινα ποτάμια διαδηλωτών τους δρόμους και τις πλατείες όλης της χώρας και ιδιαίτερα στην Αθήνα στο συλλαλητήριο εργατικών συνδικάτων και λαϊκών και κοινωνικών φορέων και κινημάτων στην πλατεία Συντάγματος, στις 5:30 το απόγευμα. Σημείο συνάντησης μελών και φίλων της ΛΑΕ, Όθωνος & Αμαλίας.

Δεν νομιμοποιούμε τα αντιλαϊκά μέτρα. Αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους για να μην περάσουν και για την ανατροπή τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ