2016-06-01 20:12:33
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ... ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ!
Έτοιμη να ρίξει... βόμβες τόσο στη νέα Ευρωλίγκα όσο και στο τουρκικό πρωτάθλημα είναι η Νταρουσάφακα, που είναι αποφασισμένη να φτιάξει ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη σεζόν.

Η αρχή έγινε με τον Ντέιβιντ Μπλατ να λέει το πολυπόθητο... ΝΑΙ στους ανθρώπους της Νταρουσάφακα αφού δεν κατάφερε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Ισραηλινός όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Sportit ήταν η πρώτη επιλογή της τουρκικής ομάδας και μάλιστα είχε μεταβεί πριν από καιρό στην Πόλη ώστε να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας και να μιλήσει από κοντά με τον Κουτλουάι και την υπόλοιπη διοίκηση.

Κι ενώ η περίπτωση Μπλατ φαινόταν πολύ… καλή για να είναι αληθινή, η Νταρουσάφακα στράφηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα τον οποίο ανέβασε στην κορυφή της λίστας της χωρίς όμως να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση πριν πάρει την απάντηση από τον πρώην τεχνικό της Μακάμπι. Τελικά ο Μπλατ απάντησε θετικά και όπως φαίνεται θα είναι ο νέος τεχνικός των «πράσινων».


Μετά την συμφωνία με τον Μπλατ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Νταρουσάφακα είναι έτοιμη να ρίξει και δεύτερη... βόμβα με την απόκτηση του Μάλκομ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός που …έβγαλε μάτια με την Λοκομοτίβ τους Μπαρτζώκα στην Ευρωλίγκα κι έγινε πόθος για αρκετές μεγάλες ομάδες βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα και να αποτελέσει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Οπωσδήποτε, η περίπτωση του Ντιλέινι μόνο εύκολη δεν είναι όμως οι άνθρωποι της Νταρουσάφακα είναι αποφασισμένοι να τον... δελεάσουν και να τον κάνουν δικό τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ