2016-06-12 18:02:16
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ... ΒΑΡΙΑ «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ!
Σε ανακοίνωση της η UEFA γνωστοποίησε πως οι Ρώσοι (όχι οι Άγγλοι) θα απολογηθούν για τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο "Βελοντρόμ", ενώ την Τρίτη (14/06) θα γίνει η εκδίκαση.

Η UEFA κάλεσε σε απολογία την ομοσπονδία της χώρας θεωρώντας πως οι οπαδοί της είναι υπεύθυνοι για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο «Βελοντρόμ» στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την Αγγλία. Αντίθετα δεν έχει υπάρξει ανάλογη κλήση σε απολογία για την αγγλική ομοσπονδία, τουλάχιστον για την ώρα Το κατηγορητηριο της ευρωπαϊκής συνομοσπνδίας κάνει λόγο για... "παραβατική συμπεριφορά του κοινού, ρατσιστική συμπεριφορά και άναμμα πυρσών"

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA θα εξετάσει την υπόθεση την Τρίτη, πριν τον αγώνα με τη Σλοβακία που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Πιθανή πάντως ποινή αφαίρεσης βαθμών ή τιμωρίας έδρας θα εφαρμοστεί για τα προκριματικά του Euro 2020 και όχι για την αμέσως προσεχή διοργάνωση, που ούτως ή άλλως είναι το Μουντιάλ του 2018 το οποίο θα φιλοξενήσει η Ρωσία, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ