2016-06-14 04:15:09
Φωτογραφία για Μας το κράτησαν κρυφό: Έγιναν γονείς την Τρίτη και το μαθαίνουμε τώρα! [photos]
Δεν χωράει αμφιβολία ότι διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους! Ο Γιώργος Παράσχος και η αγαπημένη του σύζυγος Χρύσα Κροκίδα υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωράκι την περασμένη Τρίτη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και σήμερα σύσσωμη η οικογένεια Παράσχου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και είναι όλοι μαζί στο σπίτι!

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ευτυχισμένο ζεύγος να βγαίνει από το μαιευτήριο μαζί με την κορούλα τους! Ο ευτυχισμένος μπαμπάς έδωσε ένα τρυφερό φιλί στην περήφανη μαμά που δεν άφηνε από την αγκαλιά της το μωράκι τους!

Οι δυο τους με τη νεογέννητη μπέμπα τους στην αγκαλιά τους δεν σταμάτησαν να ποζάρουν στα φλας του φωτογραφικού φακού και να χαμογελούν όλο ευτυχία Λίγο μετά, ο Γιώργος, ως τζέντλεμαν, αφού τακτοποίησε μαμά και κόρη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, έκατσε στη θέση του οδηγού και έφυγαν όλοι μαζί για το σπίτι…

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2015, στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στην ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού, στον Ακροπόταμο Καβάλας και έναν χρόνο μετά η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ