2016-06-14 14:33:10
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για αρπαγή, ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 28χρονου
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 10-6-2016, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο (2) υπήκοοι Μπαγκλαντές για αρπαγή, ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 28χρονου ομοεθνή τους. Επιπλέον, αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, της ληστείας και της απλής σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ακρόπολης, βραδινές ώρες της 8-6-2016, οι δύο συλληφθέντες συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με 28χρονο ομοεθνή τους και τον οδήγησαν σε δώμα πολυκατοικίας. Εκεί, με τη βοήθεια των συνεργών τους, του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Στη συνέχεια τον κτύπησαν με τα χέρια τους και με μεταλλική ράβδο, απειλώντας τον, πως αν ο αδελφός του που βρίσκεται στο Μπαγκλαντές δεν τους στείλει 3.000 ευρώ δεν θα τον απελευθέρωναν.

Πρώτες πρωινές ώρες της 10-6-2016, ο απαχθείς διέλαθε της προσοχής των δραστών, διέφυγε και κατήγγειλε το συμβάν στις Αστυνομικές Αρχές. Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των συνεργών του. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ