2016-06-15 10:41:10
Φωτογραφία για Ξοδεύει πάνω από 2.000 δολάρια για να ντύνεται όπως η Kate Middleton! [photos]
Η μεγαλύτερη fan της Kate Middleton δεν είναι μέλος της βασιλικής αυλής, ούτε κάποια από μας  

Είναι η 21χρονη Amanda Bell, κάτοικος του Los Angeles, η οποία έχει μεγάλη αγάπη για τα σοφιστικέ φορέματα αλλά και άλλο τόσο θαυμασμό για τον τρόπο που τα φοράει η Kate.

H Amanda έχει παραδεχτεί πως χαλάει γύρω στα 2,250 δολάρια συλλέγοντας αντιγραφές από τα πιο iconic φορέματα της Kate, ενώ υπάρχουν φορές που θα δώσει ισάξια πολλά χρήματα για να αγοράσει το πραγματικό φόρεμα του σχεδιαστή. Όπως το Anita Dongre φόρεμα που εμφανίστηκε η Kate στην Ινδία. Η Amanda πλήρωσε 380 δολάρια για το original κομμάτι και το έχει ήδη κατατάξει στην πρώτη θέση με τα αγαπημένα της.

Το χόμπι αυτό της Amanda ξεκίνησε το 2012, όταν είδε για πρώτη φορά το φόρεμα που φόρεσε στους αρραβώνες της η Kate Middleton και δεν φαίνεται να θέλει να σταματήσει στο σύντομο μέλλον. Στην πραγματικότητα, είναι ακόμα στη λίστα αναμονής για το L.K. Bennett που φόρεσε η δούκισσα όταν οι Obama επισκέφθηκαν το Kensington Palace.

Δες παρακάτω πώς η Amanda αναδημιουργεί τα looks της Kate Middleton και μπορεί να χρειαστεί να ρίξεις δεύτερη ματιά για το ποια είναι ποια.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Formula 1, Montezemolo ME NEA FERRARI
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Formula 1, Montezemolo ME NEA FERRARI
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ