2016-06-15 15:47:07
Φωτογραφία για Απίστευτο! Κλείδωσαν λογαριασμό όπου μάζευαν λεφτά για 2χρονο παιδί με λευχαιμία
Την ώρα που η οικογένεια του 2χρονου Κωνσταντίνου από την Ακράτα, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της προκειμένου να αντιμετωπίσει το "χτύπημα" της μοίρας καθώς ο γιος τους, διεγνώσθη με λευχαιμία, την ίδια ώρα έρχεται αντιμέτωπη με το "σκληρό" πρόσωπο των τραπεζών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τραπεζικοί λογαριασμοί που άνοιξε η οικογένεια για την συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας, "σφραγίστηκαν" μετά από εντολή των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Συγκεκριμένα ο λογαριασμός της Εθνικής "έκλεισε" με το αιτιολογικό πως δεν είναι ερανικός, ενώ ο δεύτερος στην Eurobank έχει καταστεί ανενεργός καθώς ο πατέρας του 2χρονου είναι άνεργος και έτσι δεν μπορεί κανείς να καταθέσει χρήματα!

Άγνωστο επί του παρόντος παραμένει εάν και πότε τα τραπζικά καταστήματα θα επιδείξουν ευαισθησία και θα δώσουν πράσινο φως για να διαθετούν τα χρήματα στην οικογένεια του μικρού, καθώς η αντοπόκριση των πολιτών στη έκκληση για βοήθεια ήταν αφενός άμεση αλλά και μεγάλη.

Εκτός από τον πατέρα που έιναι άνεργος τους τελευταίους δυο μήνες και η μητέρα του 2χρονου δεν έχει εισόδημα, καθώς μετά την εμφάνιση της ασθένειας, βγήκε σε άδεια άνευ αποδοχών, ώστε να μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού της, όπου νοσηλεύται στο Νοσοκομείο "ΕΛΠΙΔΑ" στην Αθήνα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ