2016-06-15 23:06:06
Φωτογραφία για Η εξομολόγηση της Klhoe Kardashian για το bullying: Μου έλεγαν πως δεν μπορούν να δουλέψουν μαζί μου γιατί...
«Δεν μπορώ να δουλέψω μαζί σου, γιατί είσαι τεράστια» μου έλεγαν... οι στιλίστες. Αυτό με πλήγωσε τόσο πολύ». Αυτό αποκάλυψε η Khloe Kardashian σε συνέντευξή της στο «Harper’s Bazaar».

Η 31χρονη τηλεπερσόνα έχασε 18 ολόκληρα και έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει και να είναι χαρούμενη. Τώρα όπως λέει όσοι στιλίστες αρνούνταν να δουλέψουν μαζί της λόγω των κιλών τώρα συνεργάζονται άριστα μαζί της.

«Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά τους. Ήταν τόσο αγενείς.  Τώρα αισθάνομαι υπέροχα, πως μπορώ να κάνω τα πάντα. Ακόμα και οι άνθρωποι γύρω μου με βλέπουν αλλιώς».

Η ίδια λέει πως αν και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια στα social media. «Δεν πτοούμε, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Άρχισα να προσέχω τη διατροφή μου και να γυμνάζομαι για να ξεπεράσω τον χωρισμό μου με τον Lamar Odom. Η κατάσταση που βίωνα στο σπίτι μου ήταν τοξική και ανυπόφορη. Εκείνη την εποχή η οικογένειά μου δεν ήξερε τι πέρναγα. Ήταν το μεγάλο μου μυστικό και το είχα καλά φυλαγμένο».

Η Khloe δηλώνει πια εθισμένη στη γυμναστική και εξομολογείται την ανάγκη της να έχει κοινωνική ζωή: «Θέλω να βγαίνω έξω με φίλους και να περνάω καλά. Αλλά αμέσως θα γράψουν ότι βγαίνω με κάποιον. Την επόμενη μέρα θα έχω παντρευτεί κιόλας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ