2016-06-16 00:09:10
Φωτογραφία για Με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας η αθλήτρια Κωνσταντινίδου Φωτεινή
Στιγμές περηφάνιας για τον Κ.Ο.Δ. καθώς ένα δικό μας παιδί, η αθλήτρια μας Κωνσταντινίδου Φωτεινή μετά τις εξαιρετικές της επιδόσεις, έχει επιλεγεί να είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας κολύμβησης και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας μαζί με άλλους επτά αθλητές/αθλήτριες από όλη την Ελλάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Μάλτα.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης θα ταξιδέψει στη Μάλτα στις 25-26/6/2016 ώστε να λάβει μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης 2016. Η Φωτεινή θα αγωνιστεί στα 200μ και 400μ Μικτή Ατομική καθώς επίσης και στις σκυταλοδρομίες 4x100μ, 4x200μ ελεύθερο και 4x100μ Μικτή Ομαδική.

Ο σύλλογος μας θέλει να συγχαρεί την αθλήτρια μας Κωνσταντινίδου Φωτεινή για την τεράστια αυτή της επιτυχία με την οποία γράφει ακόμα μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου μας, καθώς και τον προπονητή της ομάδας Αβραμίδη Σταύρο και τον Τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ.Ταχταλή Θεοχάρη.

Καλή επιτυχία Φωτεινή στη νέα αυτή αγωνιστική πρόκληση που παρουσιάζεται στη ζωή σου, στην οποία είμαστε βέβαιοι ότι για άλλη μια φορά θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και θα τα καταφέρεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ