2016-06-16 14:37:10
Φωτογραφία για ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΒΒΑΔΑ...
Στις αρχές της άλλης εβδομάδας αναμένονται οι εξελίξεις για το μέλλον του Βασίλη Καββαδά, με τον Άρη να θέλει πολύ τον διεθνή σέντερ και τον Ολυμπιακό... να αποφασίζει για το μέλλον του.

Ο Άρης «καίγεται» για την απόκτηση του διεθνή σέντερ των ερυθρόλευκων, επιστρατεύοντας ακόμη και τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανιώνιο, Βασίλη Σίμτσακ, για... ψηστήρι.

Ο μάνατζερ του διεθνούς σέντερ, Νίκος Λώτσος, προανήγγειλε εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα τονίζοντας πως για την τύχη του παίκτη αποφασίζει αρχικά ο Ολυμπιακός, στον οποίο και ανήκει.

«Ξέρουμε πολύ καλά για το ενδιαφέρον του Άρη, όμως είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται και οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Βασίλης», δήλωσε στην «Arena Press» και πρόσθεσε:

«Την Κυριακή επιστρέφω από την Βαρκελώνη και στις αρχές της άλλης εβδομάδας, θα μιλήσω μα την διοίκηση του Ολυμπιακού που έχει τον πρώτο λόγο. Προσωπικά, θέλω να τρέξουν γρήγορα οι εξελίξεις για να φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Βασίλη. Θα δούμε ποια θα είναι αυτή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ