2016-06-16 16:33:09
Φωτογραφία για Συνάντηση Γ. Γεννιά και Δημάρχου κ. Ι. Μώραλη
Τη Τρίτη 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της βουλευτή Πειραιά και Νήσων, Γεωργίας Γεννιά, και του ...Δημάρχου Πειραιά, Ιωάννη Μώραλη, τον οποίο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως, τόσο για την πλήρη ενημέρωση όσο και για το έργο που επιτελεί στην πόλη.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε μια σειρά ήδη τεθειμένων θεμάτων, όπως το θέμα της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Φαλήρου σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου του ΣΕΦ, η εκκίνηση των εργασιών για τη μεταφορά των Δικαστηρίων του Πειραιά, καθώς και η συντήρηση και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στο «Θεμιστόκλειο», το Κλειστό Γυμναστήριο «Σαλπέας» και το κλειστό γήπεδο Καμινίων, ο κ. Μώραλης διαβεβαίωσε τη βουλευτή ότι ο Δήμος ολοκληρώνει τις απαραίτητες μελέτες και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Αναφορικά με το μείζον πρόβλημα του κυκλοφοριακού που ταλανίζει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Πειραιά, η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους επιτάχυνσης και ολοκλήρωσης των εργασιών του Τραμ και του Μετρό, ώστε να αποσυμφορηθεί το βεβαρημένο οδικό δίκτυο.

Η βουλευτής σε συνέχεια της δέσμευσης της, ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την ικανοποίηση της ανάγκης των κατοίκων του Πειραιά για σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους άθλησης και έχοντας πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς (Υφυπουργό Αθλητισμού, Αντιπεριφερειάρχη Πειραια, Δήμαρχο Πειραιά, Πρόεδρο Αγίου Κοσμά (Καπαγέρωφ), Πρόεδρο ΣΕΦ, Προέδρους Αθλητικών Σωματείων, κ.α.) για τα ζητήματα αυτά, θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίηση της που η προσπάθεια αυτή αρχίζει και φέρει αποτελέσματα. Θα συνεχίσει να διεκδικεί ώστε ο Πειραιάς να αποκτήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις που του αρμόζουν και τις οποίες στερείται τα τελευταία χρόνια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ