2016-06-17 18:56:09
Φωτογραφία για Παραιτήθηκαν τρεις γιατροί στο Βενιζέλειο – Εξαντλήθηκαν από τις συνεχείς εφημερίες
Μία είδηση που αποτυπώνει όλο το μεγαλείο στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα του 2016 αποτελεί η αποκάλυψη του cretapost για την παραίτηση γιατρών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο εξαιτίας της εξάντλησής τους από τις συνεχείς εφημερίες.

Πρόκειται για τρεις ειδικευόμενους ορθοπεδικός που υπέβαλαν την παραίτησή τους στην διοίκηση του νοσοκομείου καθώς δεν αντέχουν πλέον να δουλεύουν σε αυτές τις συνθήκες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας από τους τρεις γιατρούς τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας – συγκεκριμένα με το στομάχι του – εξαιτίας του άγχους.

«Εδώ και καιρό έχουμε αναφερθεί στο  πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί στο Βενιζέλειο καθώς δεν συμπληρώνονται οι εφημερίες. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν την προηγούμενη βδομάδα έφυγε ένας τέταρτος ειδικευόμενος με τους τρεις που παραιτήθηκαν σήμερα να καλούνται να καλύψουν και αυτό το κενό», αναφέρει στο cretapost, ο πρόεδρος των γιατρών του ΕΣΥ νομού Ηρακλείου, Γιώργος Κωστάκης και τονίζοντας παράλληλα ότι και ο ίδιος ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής έχει στείλει έγγραφο επί του θέματος.


«Ο διευθυντής της Ορθοπεδικής την περασμένη βδομάδα είχε στείλει έγγραφο προς την διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και την Ιατρική Υπηρεσία θέτοντας το πρόβλημα με τις εφημερίες και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για να καλυφθούν τα κενά. Δυστυχώς όμως δεν έγινε τίποτα και τώρα – την τελευταία στιγμή – ψάχνονται οι λύσεις», επεσήμανε σχετικά ο κ. Κωστάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το θέμα συζητιέται από την διοίκηση του νοσοκομείου με το επικρατέστερο σενάριο να αναφέρει ότι θα γίνει μετακίνηση προσωπικού από το ΠΑΓΝΗ μέχρις ότου να βρεθεί κάποια λύση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ