2016-06-17 20:29:08
Φωτογραφία για «ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ»
Σιόβας, Ντομίνγκεζ και Φορτούνης βρέθηκαν στο Red Store υπογράφοντας αυτόγραφα στις νέες φανέλες (2016/17).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός :

Το φινάλε της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της νέας εντός έδρας εμφάνισης του Ολυμπιακού μας για τη σεζόν 2016/17 βρήκε τους φιλάθλους που ήταν παρόντες να γεμίζουν το ανακαινισμένο Red Store για να την προμηθευτούν. Μάλιστα, τα ψώνια τους στην μπουτίκ του Θρύλου στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ξεχωριστά και είχαν διπλό όφελος.

Κι αυτό επειδή με το πέρας της εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας φανέλας οι Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Φορτούνης βρέθηκαν εκεί για να υπογράψουν αυτόγραφα στις νέες εμφανίσεις αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο.

Όπως είναι φυσικό υπήρξε κλοιός λατρείας για τους τρεις ποδοσφαιριστές που δεν σταματούσαν να μοιράζουν αυτόγραφα και χαμόγελα και φυσικά να φωτογραφίζονται με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους. Εκεί βρέθηκε και ο Λεόνε ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά αλλά και βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Θρύλου μας που φωτογραφήθηκαν με την σημερινή τριάδα.


.

Μιλώντας στα ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Τσόρι Ντομίνγκεζ, αναφέρθηκε στη νέα φανέλα αλλά και στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν. «Αρχίζει μια νέα σεζόν. Υπάρχει νέα φανέλα, νέοι στόχοι και πολλές φιλοδοξίες», είπε αρχικά ο Αργεντινός για να συνεχίσει: «Έχουμε πάρα πολλή όρεξη να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

.

Ερωτηθείς ποιό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει προς τον κόσμο, ο Τσόρι τόνισε: «Όπως πάντα, το μήνυμα προς τον κόσμο, είναι ένα ευχαριστώ γιατί πάντα είναι δίπλα μας και μας υποστηρίζουν. Από την πλευρά μας λέμε στον κόσμο ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να δώσουμε το 100%».

Τέλος, όταν κλήθηκε να απαντήσει αν η νέα φανέλα μπορεί να συνδυαστεί με νέα ρεκόρ, είπε: «Φυσικά. Μακάρι να ξεπεράσουμε τα ρεκόρ μας. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σ' αυτά που κάναμε ήδη. Θέλουμε πολλά περισσότερα πράγματα και αν γίνεται περισσότερα στην Ευρώπη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ