2016-06-18 20:10:19
Φωτογραφία για Χούνη Άργους: Βρήκαν τον σκύλο να περιφέρεται εξαθλιωμένος σαν ζωντανή σφουγγαρίστρα
Στη Χούνη Άργους αυτό το σκυλί ράτσας περιφερόταν για καιρό. Για τη διάσωση του κλήθηκε το Φιλοζωικό Σωματείο Άργους «Λάιζα» με τα λιγοστά ενεργά μέλη του και τους ανύπαρκτους οικονομικούς πόρους.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την διάσωση και αυτού του σκύλου είναι αποκαλυπτική «Πόσο πόνο μπορεί να αντέξει μια μικρή ψυχούλα... και όμως η συγκεκριμένη τράβηξε πολλά. Μια σταλιά πλασματάκι 7,5 κιλά και περίπου 1,5 έτους κυκλοφορούσε σε αυτή την κατάσταση στην Χούνη Άργους ζητώντας με τον δικό της τρόπο κάποιος να την βοηθήσει. Ενημερώθηκαμε για το περιστατικό μέσω τηλεφώνου αλλά μόλις αντικρύσαμε την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η μικρούλα δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Μια άμορφη μάζα γεμάτη βρωμιές και παράσιτα κάλυπτε το καταδαγκωμένο και πληγωμένο από την ψώρα κορμάκι της.

Και όμως δεν έκλαψε ούτε ένα λεπτό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στον κτηνίατρο μας. Μόνο μας κοιτούσε με τα ματάκια της γεμάτα ευγνωμοσύνη που κάποιος επιτέλους νοιάστηκε κάποιος επιτέλους θα την σώσει
. Και της το υποσχεθήκαμε γιατί της το χρωστάμε γιατί το χρωστάμε σε όλες τις πονεμένες ψυχές που κυκλοφορούν εκεί έξω επειδή είναι αποτέλεσμα ανεύθυνων ανθρώπων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Η μικρούλα υποβλήθηκε σε εξέταση καλααζάρ η οποία βγήκε αρνητική και ακολουθεί θεραπεία για την ψώρα. Σε 1 μήνα θα είναι μια μικρή κυρία η οποία ψάχνει σπίτι!

Κάποια έξοδα για την θεραπεία της καλύφθηκαν από την κυρία που μας ειδοποίησε και την ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Χρειαζόμαστε επιπλέον δωρεές για να ολοκληρωθεί η θεραπεία της μικρής μας. Παρακαλούμε πολύ βοηθήστε μας η οικονομική μας κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Τηλέφωνο 6970460279» καταλήγει η Λάιζα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ