2016-06-19 22:44:03
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Μετά από τρία χρόνια (και ισάριθμα νταμπλ) Ολυμπιακός και Αλέξανδρος Γούνας, όπως όλα δείχνουν... δε θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο διεθνής περιφερειακός και δύο φορές πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ωστόσο οι δύο πλευρές φαίνεται πως δε βρήκαν σημείο επαφής.

Το βασικό... «αγκάθι» δεν ήταν τόσο το οικονομικό μέρος, όσο το γεγονός ότι ο Γούνας ήθελε να αγωνίζεται περισσότερο.

Οι ιθύνοντες των νταμπλούχων μόλις σήμερα ανακοίνωσαν τον Εσπανιόλ (παίκτης που αγωνίζεται στην ίδια πλευρά με το Γούνα), δείγμα του ότι ο χρόνος του Έλληνα περιφερειακού θα μειωνόταν αισθητά, ειδικά στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δεν υπάρχει περιορισμός στην χρησιμοποίηση των ξένων.

Με δεδομένο ότι ο παίκτης είναι στην καλύτερη παραγωγικά ηλικία του, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, πριν ακόμη μπει στη συζήτηση το οικονομικό σκέλος.

Όπως είναι λογικό ένας παίκτης με την ποιότητα του Γούνα δε θα μείνει για αρκετό καιρό ελεύθερος. Ήδη έχει προτάσεις από Ουγγαρία, Ιταλία και Ισπανία, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε και ο Παναθηναϊκός καταθέτοντας δελεαστικότατη οικονομικά πρόταση.

Ο παίκτης όμως, πολύ δύσκολα θα φορέσει το «πράσινο» σκουφάκι αφού το "τριφύλλι" δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του, ενώ είναι δεμένος συναισθηματικά με τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ