2016-06-19 23:15:16
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε χθες, στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, το όραμά του, που δεν είναι άλλο από το να χτιστούν δίπλα από το «Γ. Καραϊσκάκης» ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ κι ένα κολυμβητήριο, τα οποία θα χρησιμοποιούνται από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο ποστάρισμά του τόνισε πως... «όταν άλλοι απλώνουν το χέρι στην Πολιτεία να τους δώσει να φτιάξουν γήπεδα, ο Μαρινάκης βάζει το χέρι στην τσέπη και αλλάζει την ιστορία του αθλητισμού», με το μήνυμά του να έχει... πολλούς αποδέκτες!

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Εντάξει, εμείς που τον ζούμε καθημερινά και ξέρουμε πόσο αγαπάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον έχουμε ικανό όχι δυο γήπεδα ακόμα να φτιάξει, όχι κολυμβητήριο, αλλά… εκατό γήπεδα! Οι «αντικειμενικοί» που μας έχουν αραδιάσει τριάντα μακέτες πρωτοσέλιδα, δεν εντυπωσιάστηκαν απο την εξαγγελία του κ. Μαρινάκη; Όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν άλλοι απλώνουν το χέρι στην Πολιτεία να τους δώσει να φτιάξουν γήπεδα, εκείνος βάζει το χέρι στην τσέπη και αλλάζει την ιστορία του αθλητισμού! Γιατί δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο ΘΡΥΛΟΣ τα σαρώνει όλα τώρα, χωρίς δικό του κλειστό, χωρίς δικό του κολυμβητήριο… Για σκεφτείτε τι θα γίνει μετά…».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ