2016-07-08 16:00:41
Φωτογραφία για Οι παίκτες που προσπαθούν να πείσουν τον Κετσπάγια
Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει μαζί του στο Κιέλτσε μια κατηγορία ποδοσφαιριστών που καλούνται να αποδείξουν πράγματα, προκειμένου να καταφέρουν κάποιοι να παραμείνουν στο ρόστερ και άλλοι να μην έχουν απλώς μια παρουσία σε αυτό, αλλά μια θέση στα γενικότερα έστω πλάνα του προπονητή τους. Σε αυτή την «ομάδα» παικτών είναι οι Δημήτρης Ανάκογλου, Ντάρκο Ζόριτς και Κυριάκος Ανδρεόπουλος, που είχαν δοθεί δανεικοί και επέστρεψαν, ο Κώστας Γαλανόπουλος που ήρθε από την ομάδα Κ 20 και οι Άνταμ Τζανετόπουλος, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Στράτος Σβάρνας, το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου τους βρήκε μακριά και από τα πλάνα αποστολής στα περισσότερα ματς.

Η αλήθεια είναι ότι αν αναζητούσαμε τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους στο διάστημα της παραμονής της ΑΕΚ στην Πολωνία, δεν θα προέρχονταν από αυτή την επτάδα ποδοσφαιριστών. Κανείς, δηλαδή, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να θεωρεί δεδομένο ότι έχει ήδη κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα
. Όμως, άλλοι είναι πιο κοντά και άλλοι πιο μακριά. Ο Γαλανόπουλος έχει καταφέρει να δείξει πράγματα στις προπονήσεις με τον τσαμπουκά του και το πάθος του, ενώ στο παιχνίδι με την Μπάνικ ήταν θετικός. Ο Ανδρεόπουλος είχε μια σταθερή παρουσία στις προπονήσεις και έκανε το... ένα βήμα μπροστά με την πολύ καλή απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού φιλικού. Αρκετές θετικές στιγμές έχει δείξει στις προπονήσεις και ο Βασιλαντωνόπουλος, όμως ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν, καθώς χθες δεν αγωνίστηκε. Οι Ανάκογλου, Ζόριτς και Σβάρνας, παρά την προσπάθειά τους δεν έχουν προσθέσει έως τώρα πόντους με την συνολικότερη παρουσία τους στο Κιέλτσε και είναι δεδομένο ότι θα βιαστούν, καθώς οι μέρες τελειώνουν. Όσον αφορά στον Άνταμ Τζανετόπουλο, είναι σαφές από τη διαχείρισή του στις προπονήσεις και στο πρώτο παιχνίδι, ότι ο Κετσπάγια δεν τον σκέφτεται ως μια λύση για τα στόπερ, αλλά ως μια επιπλέον επιλογή για τα αμυντικά χαφ. Στις προπονήσεις έχει αρκετές καλές στιγμές, όμως στο χθεσινό φιλικό έδειξε και τις γνωστές αδυναμίες του αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή.

Πηγή: aek365.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ