2016-07-13 00:06:11
Φωτογραφία για ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕTΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ
Ο Βασίλης Τολιόπουλος (15π.), ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Νέων Ανδρών στη νίκη της επί της Εθνικής Εφήβων, εξέφρασε την πίστη πως η «γαλανόλευκη» θα παρουσιαστεί... έτοιμη στο τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ Β' Κατηγορίας στη Χαλκίδα (15-24/7).

«Θέλουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να γινόμαστε καλύτεροι. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο, αλλά στο δεύτερο χαλαρώσαμε. Ίσως και εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς. Είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να επαναλάβουμε, γιατί απέναντι σε καλές ομάδες στο Ευρωπαϊκό μπορεί να μας στοιχίσει. Σίγουρα ήταν διαφορετικό το συγκεκριμένο φιλικό, γιατί βλέπαμε αρκετά γνώριμα πρόσωπα απέναντί μας, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε το ίδιο», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Τολιόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Ο 19χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού αφού παρατήρησε πως «θα είμαστε έτοιμοι για το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος» τόνισε ότι «πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την άμυνα, κάτι στην επίθεση και να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Αλλά είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να δώσουμε τον πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα την Παρασκευή».

Ο κόσμος στα τρία φιλικά παιχνίδια στην Χαλκίδα έδωσε το «παρών» στο γήπεδο, αλλά δεν το γέμισε. «Σίγουρα περιμένουμε τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε κι εμείς, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γεμίσει το γήπεδο. Και στο Ηράκλειο πέρυσι δεν ήταν γεμάτο από την αρχή, αλλά αν εμείς παίξουμε καλά, πιστεύω πως θα γεμίσει», ανέφερε καταλήγοντας ο Βασίλης Τολιόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ