2016-07-18 10:23:12
Φωτογραφία για ΤΡΟΜΕΡΟ... ΧΟΥΝΕΡΙ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!
Kάποιοι τον είχαν... αποκολειστικά ανακοινώσει, κάποιοι άλλη που είναι και δίπλα στον... πρόεδρο έβγαιναν στο μικρόφωνο και έριχναν τα φώτα τους στην υπόθεση και μιλούσαν για ποσοστά... 80%, άλλοι πάλι έχυναν τόνους μελάνι στα πρωτοσέλιδα! 

Αφιερώματα από εδώ, αφίσες από εκεί και δώστου ξανά για να μπαίνουν οι... ενθουσιασμένοι να διαβάζουν!

Παίχτηκε μία φορά η... ρουλέτα βλέπετε και ΕΤΥΧΕ να κάτσει (στην περίπτωση Σίνγκλετον) και σου λέει, καλά είναι, εμείς θα το παρουσιάζουμε ΑΝ κάτσει σαν αποκλειστικό! 

Και καλά αυτοί, όλοι οι άλλοι οι... διαβασμένοι που έδιναν φαβορί τον Παναθηναϊκό μέχρι τα ξημερώματα;

Kαι για να μπούμε και στο ζουμί της υπόθεσης, αναφερόμαστε στον  Κλαβέρ, ο οποίος πάει τελικά στην Μπαρτσελόνα του... Γιώργου Μπαρτζώκα! 

Οι Καταλανοί που από τη στιγμή που έκαναν την κίνησή τους ήταν έτοιμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη (αλλιώς  πολύ απλά δεν θα την έκαναν) αποφάσισαν να πληρώσουν τη ρήτρα του Κλαβέρ και να τον κλέψουν μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού που όπως θεωρούν στο πράσινο στρατόπεδο ο Ισπανός τους χρησιμοποίησε για να πιέσει την Μπαρτσελόνα να κάνει την οικονομική υπέρβαση που χρειαζόταν για να τον αποδεσμεύσει από την Βαλένθια! 

Τώρα μάλιστα μιλούν για... αντιεπαγγελματική συμπεριφορά παρόλο που δεν είχε υπογράψει! Απλά, τους είχαν στείλει το συμβόλαιο από... 14/7 και τους ενόχλησε ότι ο πρώην παίκτης της Χίμκι τους είχε ως... εναλλακτική!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ