2016-07-26 20:24:45
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΞΕΝΕΣ
Η πρόταση του Ολυμπιακού για τις ξένες στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών πέρασε, αφού κάθε ομάδα θα μπορεί πλέον να έχει τρεις ξένες δηλωμένες, εκ των οποίων θα παίζουν οι δύο.

Η ΕΟΚ δημοσίευσε την προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και, σε σχέση με πέρσι, εντοπίζεται μία σημαντική διαφοροποίηση ως προς τις ξένες παίκτριες που θα μπορούν να είναι δηλωμένες στο ρόστερ και να αγωνίζονται, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sdna.gr".

Ο Ολυμπιακός που έχει στις τάξεις του πέντε ξένες είχε προτείνει να είναι δηλωμένες στο ρόστερ τρεις ξένες παίκτριες, εκ των οποίων μόνο οι δύο θα έχουν δικαίωμα σε κάθε παιχνίδι. Ουσιαστικά, πρόθεση των ερυθρόλευκων είναι να μπορούν να κάνουν rotation στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τελικά, αυτό είναι και το σύστημα που θα ισχύσει, αφού κάθε ομάδα θα μπορεί να επιλέγει πριν το τζάμπολ κάθε αγώνα ποιες δύο θα χρησιμοποιηθούν.

Ο Παναθηναϊκός και άλλες ομάδες προτιμούσαν να υπάρχουν τρεις ξένες, οι οποίες θα είχαν όλες δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει τελικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ