2016-08-04 11:41:07
Φωτογραφία για Κύπρος: Πλησιάζουν προαγωγές στο Aστυνομικό Σώμα
Άρχισε να μυρίζει προαγωγές στην Αστυνομία μετά και την αξιολόγηση των υποψηφίων για μια θέση υπεράριθμου Βοηθού Αρχηγού και δύο θέσεις ανώτερων αστυνόμων.

Ήδη στα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου βρίσκονται οι εισηγήσεις για τις αξιολογήσεις στη θέση του Βοηθού Αρχηγού με απώτερο σκοπό να προαχθεί σε υπεράριθμη θέση ο Ανδρέας Κουσιουμής ο οποίος είχε κερδίσει σε προσφυγή που καταχώρησε στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Επίσης, στον υπουργό βρίσκονται οι συστάσεις για την επαναξιολόγηση δύο ανώτερων αστυνόμων, του διοικητή της ΥΚΑΝ Γαβριήλ Γαβριήλ και του διοικητή της Αεροπορικής Πτέρυγας της Αστυνομίας Κωστάκη Σωτηρίου, οι προαγωγές των οποίων ακυρώθηκαν.

Παράλληλα, αναμένονται οι αξιολογήσεις των αστυνόμων Β' των οποίων η προαγωγή επίσης ακυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο, ενώ απομένουν και οι αξιολογήσεις των υπολοίπων αστυνομικών. Γίνεται σαφές ότι με την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα ακολουθήσουν και μετακινήσεις όσων θα προαχθούν ώστε να καλυφθούν κενά και ανάγκες που υπάρχουν στο Σώμα.

Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του έτους η Αστυνομία θα κινείται σε ρυθμούς αλλαγών αφού υπολογίζεται ότι θα γίνουν και οι εξοικονομήσεις αστυνομικών που σήμερα εργάζονται στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου και που θα καλύψουν κενά σε διάφορα πόστα που άφησε η περίοδος λιτότητας με το πάγωμα των προσλήψεων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ