2016-08-08 13:04:20
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ «ΠΑΙΖΕΙ» ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ!
Ο Λεονάρντο καθυστερεί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, να δώσει την οριστική του απάντηση στον Ολυμπιακό και το όνομα του Πάουλο Μπέντο... έρχεται και πάλι δυνατά στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώνει με το θέμα προπονητή και όπως αναφέραμε, τη Δευτέρα αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις στο θέμα, αφού ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο Λεονάρντο που βρίσκεται στην Αθήνα και έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές του με τον Ολυμπιακό καθυστερεί να απαντήσει, περιμένοντας κάτι από την Ίντερ, όπως σας ενημερώσαμε, με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος τεχνικός να ήταν το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτή η εξέλιξη ενδέχεται ακόμα και να αλλάξει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», μάλιστα, ο Ολυμπιακός ίσως να μην περιμένει τον Λεονάρντο για πολύ ακόμα και φαντάζει πλέον πιθανό να στραφεί σε άλλες λύσεις, όπως αυτή του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος κερδίζει ξανά έδαφος.


Με τον 47χρονο Πορτογάλο τςχνικό έχουν γίνει επαφές, όπως ανέφεραν χθες στη χώρα του. Άλλωστε το όνομά του βρισκόταν ψηλά στη σχετική λίστα του Ολυμπιακού, μαζί και με εκείνο του Γάλλου τεχνικού, Ρεμί Γκαρντ, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Ολυμπιακός εντός της ημέρας θα πρέπει να προχωρήσει και να τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή καθώς τα χρονικά περιθώρια δεν του δίνουν τη δυνατότητα για περαιτέρω καθυστερήσεις...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ