2016-08-12 16:06:11
Φωτογραφία για Η... ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ
Ο Φιγκέιρας έχει γίνει δέκτης έντονης κριτικής από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά ο Πάουλο Μπέντο δεν πιστεύει ότι η εικόνα του αντιπροσωπεύει την πραγματική του αξία.

Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Φιγκέιρας έγινε δέκτης... έντονης κριτικής από όλους. Σαφώς και ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο εν λόγω παίκτης στα δύο ματς, αλλά ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων δεν πιστεύει ότι η αξία του είναι αυτή που έδειξε στα δύο αυτά ματς.

Πέρα από το ότι ο Πάουλο Μπέντο έχει καλή γνώμη για τον 25χρονο δεξιό μπακ και ποδοσφαιρικά θα ήταν άδικο να κριθεί ένας παίκτης σε μόλις δύο ματς.

Και πόσω μάλλον όταν αυτά τα δύο ματς έχουν διεξαχθεί σε μια περίοδο όπου η ομάδα γενικότερα δεν είναι στα καλύτερά της, οι αλλαγές είναι αρκετές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση... ανασυγκρότησης.

Υπομονή, λοιπόν, γενικώς αλλά και ειδικά για παίκτες όπως ο Φιγκέιρας. Από τη στιγμή, λοιπόν, που λαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, μένει από τον ίδιο τον παίκτη να αναστρέψει την κακή γνώμη που έχει δημιουργήσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ