2016-08-13 09:00:20
Φωτογραφία για ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΠΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σύμφωνα με τον τύπο της Βραζιλίας, οι άνθρωποι της Κρουζέιρο... πανηγύρισαν την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο από τον Ολυμπιακό!

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε μεγάλο συμβόλαιο με τον Βραζιλιάνικο σύλλογο και με τέτοιους όρους που θα γινόταν... πλούσιος αν παρέμενε άνεργος μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του!

Συγκεκριμένα, ο Μπέντο είχε υπογράψει με την Κρουζέιρο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 και βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει, αν  θα τον απέλυε η ομάδα θα έπρεπε να του καταβάλει το ποσό των 400.000 δολαρίων μηνιαίως έως ότου βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Δηλαδή, αν έμενε άνεργος μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, ο Μπέντο θα είχε εισπράξει συνολικά 6,8 εκατ. δολάρια!

Από τη στιγμή όμως που τον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, το ποσό που θα εισπράτει από την Κρουζέιρο ο Πάουλο Μπέντο θα είναι πολύ μικρότερο. Συγκεκριμένα, ως μηνιαία αποζημίωση, ο Πορτογάλος θα εξακολουθεί να λαμβάνει 36.000 δολάρια μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται -με βάση τα νέα δεδομένα- στα 612.000 δολάρια.

Αντίθετα, οι συνεργάτες του Μπέντο, Ρικάρντο Πέρες, Σέρτζιο Κόστα, Βίτορ Σιλβέστρε και Πέδρο Περέιρα, βγήκαν... χαμένοι από την υπόθεση αφού αυτοί οι τέσσερις δεν αποζημιώθηκαν μετά την απόλυση του Πάουλο Μπέντο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ