2012-05-16 20:33:04
Φωτογραφία για Οικος ανοχής προσφέρει έκπτωση σε ποδηλάτες
Οίκος ανοχής στο Βερολίνο έχει βρει ένα καινοτόμο τρόπο για να προσελκύσουν τους πελάτες κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης ενώ παράλληλα να βοηθήσει στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής του πλανήτη. 

Ένας οίκος ανοχής στο Βερολίνο έχει βρει ένα καινοτόμο τρόπο για να προσελκύσουν τους πελάτες κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, και την ίδια στιγμή να βοηθήσει στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής του πλανήτη. Πως το κατάφερε αυτό? Απλά με το να προσφέρει έκπτωση στους πελάτες που φτάνουν σε αυτόν με το ποδήλατο. 

Οι πελάτες που φτάνουν με το ποδήλατο ή που μπορούν να αποδείξουν ότι πήραν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάνε μέχρι εκεί έχουν ¤5 ευρώ έκπτωση από τη συνήθη αμοιβή που είναι ¤70 ευρώ για 45 λεπτά. Είπε ότι οι φιλικές προς το περιβάλλον προσφορά εργασίας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οίκου το μέτρο έχει ήδη αποφέρει αποτελέσματα μιας και η πελατεία έχει αυξηθεί ελαφρώς και καθημερινά καταφθάνουν αρκετοί πελάτες οι οποίοι εκμεταλλεύονται την εν λόγο έκπτωση. Και σαν να μην έφτανε αυτό το μέτρο αυτό έχει βοηθήσει αρκετά στο πρόβλημα παρκαρίσματος που υπήρχε στην γύρο περιοχή. άλλο ένα ενδιαφέρον μέτρο που θα μπορούσαμε να δούμε και στην χώρα μας. 

a-pistefto.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ