2016-08-31 19:50:12
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΣΑ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Έτοιμος να ανακοινώσει τον Όσκαρ Καρντόσο είναι ο Ολυμπιακός, εφόσον όλα πάνε καλά.

Τα τυπικά απομένουν ουσιαστικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Όσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ήρθαν σε οριστική συμφωνία την Τρίτη οι δύο πλευρές. 

Το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι διετούς διάρκειας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Γαύρος» με ετήσιες απολαβές δύο εκατομμύρια ευρώ. Η βελτιωμένη προσφορά που έκαναν οι πρωταθλητές Ελλάδας χθες (30/08) οδήγησαν τον Παραγουανό επιθετικό να πει το «ναι» και ενώ έριξε και ο ίδιος τις αρχικές του απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός έδινε 1,5 εκατομμύριο αρχικά και ο παίκτης ζητούσε 2,5 εκατομμύρια. Συνεπώς με... αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε η «χρυσή» τομή.

Παράλληλα, έχει δώσει τη συγκατάθεσή της και η Τρανζοσπόρ για να φύγει ο παίκτης και εξάλλου είχε δείξει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Καρντόσο, βλέποντας ότι ο παίκτης δεν θέλει να παραμείνει στον σύλλογο. Αυτό που δεν δείχνει ξεκάθαρο, είναι αν θα πάρει κάποια χρήματα η τουρκική ομάδα και ενώ είχε ακουστεί αρχικά ότι θα τον παραχωρήσει με 1,5 εκατομμύριο ευρώ περίπου.


Πάντως, για να είναι καλυμμένος ο Ολυμπιακός για παν ενδεχόμενο, καθώς πρόκειται για την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, έχει stand by και τον Βραζιλιάνο Τζο (πρώην της Μάντσεστερ Σίτι και της Έβερτον) για την περίπτωση που σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Επίσης οι ερυθρόλευκοι, δεν έχουν κλείσει την πόρτα στον Νιλμάρ, αλλά οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Τζόρνταν Αγιού (έστω και ως δανεικός), αν στραβώσει κάτι με τους άλλους παίκτες, δεν είναι πολλές.

Οπότε, αν δεν προκύψουν δραματικές αλλαγές, ο πρωταθλητής Ελλάδος θα έχει τριάδα στην επίθεση Καρντόσο, Ιντέγε και Πασιένσια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ