2016-09-09 12:04:07
Φωτογραφία για Κρατήστε το δέρμα σας σε φόρμα για το γυμναστήριο
Όλες θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και σέξυ παντού και πάντα. Εννοείται και στο γυμναστήριο. Το να πηγαίνετε ...μακιγιαρισμένες στο γυμναστήριο ή με κρέμες προσώπου δεν είναι πάντως ο καλύτερος τρόπος. Μπορεί να ξοδεύετε πολύ χρόνο στο γυμναστήριο για να είστε σε φόρμα, όμως τι κάνετε για το δέρμα σας; Εδώ θα βρείτε τρόπους για να είστε σίγουρες ότι κρατάτε σε φόρμα και το δέρμα σας.

Πριν αρχίσετε την προπόνηση, αφαιρέστε το make up. Το μίγμα των καλλυντικών και η εφίδρωση, αφήνουν υπολείμματα χημικών υπο-προϊόντων στο δέρμα μας, τα οποία προκαλούν ερεθισμό.

Αν το make up είναι απαραίτητο για εσάς, περιορίστε το concealer κάτω από τα μάτια (δεν υπάρχουν σμημγματογόνοι αδένες εκεί).

Μην χρησιμοποιείτε ούτε ενυδατικές κρέμες, η άσκηση από μόνη της ενυδατώνει το δέρμα σας.

Χρησιμοποιήστε μια ελαστική κορδέλα για να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπο ή πιάστε τα σε αλογοουρά.


Αφού η άσκηση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και φαγούρα στο δέρμα στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών, γύρω από τις θήκες ή στο κάτω μέρος του αθλητικού σας σουτιέν, εφαρμόστε ένα αδιάβροχο gel, το οποίο θα μειώσει τις τριβές και θα προλάβει το σχηματισμό φυσαλίδων.

Η εφαρμογή πούδρας όμως είναι λάθος, γιατί αναμιγνύεται με τον ιδρώτα, γίνεται συμπαγής και αυξάνει την τριβή.

Μετά την άσκηση είναι η καλύτερη στιγμή να χρησιμοποιήσετε κρέμες απολέπισης ή μάσκες ομορφιάς, γιατί η άσκηση ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος ενεργοποιώντας τους αδένες που λιπαίνουν την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα το δέρμα σας να γίνεται πιο απαλό και περισσότερο διαπερατό.

Τελικά να θυμάστε- στο γυμναστήριο πάτε για να χτίσετε το σώμα σας. Αφήστε λοιπόν το πρόσωπό σας ελεύθερο να αναπνέει και να λάμπει από τη χαρά που του προκαλούν οι ενδορφίνες και όχι η κρέμα προσώπου σας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ