2016-09-13 21:07:11
Φωτογραφία για Καλύτερο των S-300, το νέο α/α Buk-M3!
Το καλοκαίρι του 2016, η εταιρία Almaz-Antey προέβη σε επιτυχείς δοκιμές του συστήματος τέταρτης γενιάς Buk-M3, το οποίο αξιοποιώντας νέο πύραυλο αναχαίτισης, βελτίωσε δραματικά τις επιδόσεις του και οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ανάλογο σύστημα με αυτές τις επιδόσεις διεθνώς. Το σύστημα είναι πλέον πολύ πιο ελαφρύ και οι πύραυλοι αναχαίτισης φέρονται σε κοντέινερ από όπου και εκτοξεύονται.

Σύμφωνα με πηγές του χώρου της άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας που μίλησαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, αποκάλυψαν ότι το νέο σύστημα θα ενταχθεί στο ρωσικό οπλοστάσιο προ της παρέλευσης του τρέχοντος έτους. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, είχε αποκαλύψει τα σχέδια δημιουργίας της πρώτης επιχειρησιακής ταξιαρχίας του συστήματος εντός του 2016.

Οι ίδιες πηγές το χαρακτήρισαν υπέρτερο σε επιδόσεις του S-300 σε μια σειρά παραμέτρων, μεταξύ των οποίων η πιθανότητα εξουδετέρωσης του στόχου (kill probability)! Το σύστημα Buk-M3 έχει εμβέλεια 70 χιλιομέτρων, κατά 25 χιλιόμετρα βελτιωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, ενώ το ανώτατο ύψος που μπορεί να πετύχει αναχαίτιση, ανέρχεται στα 35 χιλιόμετρα.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ