2016-09-16 12:28:18
Φωτογραφία για ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ
«Η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο όραμα για ανάπτυξη, για την ενίσχυση της απασχόλησης και την ευημερία για όλους τους πολίτες της» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στην άτυπη Σύνοδο της Ε.Ε. στη Μπρατισλάβα. «Χρειαζόμαστε μία Ευρώπη που να μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη μετανάστευση», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι: «Η Ε.Ε. δεν πρέπει να συνεχίσει να κινείται σε λάθος κατεύθυνση».

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, προσερχόμενη στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να προχωρήσουμε», ανέφερε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Σημείωσε ακόμη ότι: «Δεν μπορούμε σε λίγους μήνες να λύσουμε τα προβλήματα χρόνων», αλλά όπως πρόσθεσε, «Χρειάζεται να κάνουμε πρακτικά βήματα».

Γιούνκερ: Χρειαζόμαστε ενότητα

«Η σημερινή Σύνοδος διεξάγεται για την εξομάλυνση των διαφορών μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ προσερχόμενος στη σύνοδο στη Μπρατισλάβα. Όπως είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν: «Χρειαζόμαστε ενότητα ώστε η Ευρώπη να μπορεί να λειτουργεί».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ