2016-09-18 09:45:56
Φωτογραφία για ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ισχυρή έκρηξη έπληξε το Σάββατο το βράδυ στο Τσέλσι στο Μανχάταν. Από την έκρηξη, που σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε σε κάδο απορριμμάτων, 29 άνθρωποι τραυματίστηκαν εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Η έκρηξη σημειώθηκε σε μια περιοχή της πόλης της Νέας Υόρκης που σφύζει από ζωή, στον 23ο Δρόμο μεταξύ της Έκτης και της Εβδόμης λεωφόρου.

Η αστυνομία που ερευνά εξονυχιστικά την περιοχή γύρω από το σημείο της έκρηξης εντόπισε μια χύτρα ταχύτητας η οποία συνδεόταν με κινητό τηλέφωνο και καλώδια, μετέδωσε το CNN, το οποίο επικαλείται πηγές των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.  Ο επικεφαλής της διεύθυνσης ειδικών επιχειρήσεων της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσε στο Twitter πως ένας "πιθανός δεύτερος μηχανισμός έχει εντοπιστεί" στην ίδια ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η έκρηξη στο Μανχάταν συνδέεται με την τρομοκρατία. ''Φαίνεται να ήταν μια σκόπιμη ενέργεια, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία σε αυτό το στάδιο που να δείχνουν σύνδεση με την τρομοκρατία'', δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Σημειώνεται ότι αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στην οποία θα παραβρεθεί και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ